MKDV Citykids

 Gehandicaptenbeleid van het Kinderparadijs

Het Kinderparadijs hanteert voor kinderen een gehandicaptenbeleid. Kinderen die een geestelijke of lichamelijke handicap hebben, zijn in principe welkom mits Het Kinderparadijs over de mogelijkheden voor een verantwoorde opvang beschikt.  In goed overleg tussen ouders en leidsters bepaalt Het Kinderparadijs of dit kind plaatsbaar is.  Plaatsing van een gehandicapt kind zal nooit ten koste gaan van de al aanwezige kinderen in een groep. Dit geldt uiteraard ook wanneer een handicap zich later manifesteert. Ons streven is echter om geplaatste kinderen bij Het Kinderparadijs te laten blijven. Wij kunnen voor deze kinderen gebruik maken van externe extra hulp in overleg met de betrokken ouders. Ons uitgangspunt is dan ook dat elke kind het recht heeft deel te nemen binnen onze maatschappij.

voor ernstig zieke kinderen die toch gebruik moeten maken van de opvang werken wij samen met Medisch kinderdagverblijf Citykids.

Logo Citykids no colorcodes

MKDV CityKids geeft bijzondere kinderen de aandacht en ruimte om zich te ontwikkelen en volop mee te doen.

Op de website van Citykids vindt u meer informatie over de mogelijkheden die MKDV CityKids te bieden heeft en hoe zij dat doen. Over de visie en over het zorgvuldig samengestelde team wat uiteraard beschikt over uitstekende medische en pedagogische kwaliteiten.

Mocht u na het doornemen eens persoonlijk kennis willen komen maken? U bent van harte welkom voor een rondleiding en een persoonlijke kennismaking. We staan u uiteraard graag te woord bij alle vragen die komen kijken bij uw specifieke situatie.

Graag tot ziens bij MKDV CityKids.

Bezoek ook onze website.

MKDV CityKids

Van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP Rotterdam
T. 010- 4673105
E. info@mkdvcitykids.nl