Over ons

U zoekt goede kinderopvang bij een professionele organisatie? Buitenschoolse opvang of kinderopvang? Bij Het Kinderparadijs heeft u die gevonden! In onze organisatie staan u en uw kind centraal. Professioneel, pedagogisch verantwoord en uiteraard gecertificeerd. Bij Het Kinderparadijs vindt u een wereld aan mogelijkheden!

Volop mogelijkheden bij Het Kinderparadijs

Het Kinderparadijs biedt tal van mogelijkheden als het gaat om kinderopvang. Opvang waar kinderen en ook grotere kinderen kunnen spelen, leren, groeien en bovenal: zichzelf kunnen ontwikkelen. Voor alle leeftijden is er een passend aanbod. Bij Het Kinderparadijs worden kinderen tussen 7:00 en 18:30 uur opgevangen.

Betrokkenheid van ouders

Wij vinden het belangrijk ouders te betrekken bij de opvang. Dagelijks gebeurt dat tijdens het brengen en halen van de kinderen. Daarnaast wordt u tweemaal per jaar uitgenodigd voor een gesprek over de ontwikkeling en het welbevinden van uw kind. Ook organiseren alle locaties ouderavonden waarop onderwerpen besproken worden die ouders van de locatie belangrijk vinden.