Het Kinderparadijs

Wie zijn wij?

Kinderopvang & Buitenschoolse opvang (BSO) ‘Het Kinderparadijs’ is al langer dan 30 jaar een begrip op het gebied van professionele kinderopvang in de regio Capelle. Consistente kwaliteit, gecertificeerde pedagogische medewerkers en het creëren van een tweede-huis ervaring voor uw kind zijn onze kernwaarden. Door middel van een vrolijke en kindvriendelijke omgeving en een breed aanbod aan activiteiten waaronder cultuur, sport en spel voor de leeftijdsgroep 0-12 jaar, geven wij inhoud aan onze kernwaarden. Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden dat uw kind bij ons in goede handen is.

Voor iedereen een veilige omgeving

Kinderdagverblijf

Bij de kinderopvang van Het Kinderparadijs kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind in een veilige, vrolijke en liefdevolle omgeving. Aan persoonlijke aandacht en plezier ontbreekt het nooit. Er is onder alle omstandigheden ten allen tijde een medewerker die tijd en aandacht heeft voor uw kind, ook als het druk is. Het Kinderparadijs is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen.

Met leuke, verrassende en varierende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag weer een nieuwe beleving, daarvoor staat Het Kinderparadijs!
Meer info over ons kinderdagverblijf

Buitenschoolse opvang

Kindgericht werken is ook bij de BSO’s van Het Kinderparadijs het uitgangspunt. Er zijn op de BSO tal van spelmogelijkheden, creatieve activiteiten en sportieve uitdagingen. De activiteiten zijn zowel binnen als buiten én afgestemd op leeftijden en interesses. De kinderen mogen hierbij hun eigen voorkeur aangeven. Bij de BSO Het Kinderparadijs wordt er onderscheid gemaakt tussen de jongere kinderen (mini’s) en de oudere kinderen (maxi’s). Bij de mini’s ligt het accent veelal op huiselijkheid, geborgenheid en ontspanning. De maxi’s spelen graag met vriendjes en vriendinnetjes en zoeken uitdagende activiteiten.

Meer info hier

Rondleiding plannen

Hebt u behoefte aan een rondleiding op onze locatie? Reserveer hier een rondleiding.

Inschrijven (vrijblijvend)

Direct inschrijven? Klik op de door u gewenste vorm van opvang:

p

Feiten en weetjes van Het Kinderparadijs

  • Opvang voor kinderen van 0-12 jaar
  • Heeft een baby- en peutergroep
  • Heeft een BSO mini- en BSO maxi groep
  • Elke dag geopend van 07.00 tot 18.30
  • Gezonde voedzame warme maaltijden
  • Opvang op maat
  • Heldere pedagogische visie